Preview Mode Links will not work in preview mode

Kuolleiden podcast

Pappi ja kirjailija Kai Sadinmaa käveli Malmin hautausmaan halki ja oppi kaiken elämästä, hautaamisesta, rakkaudenkaipuusta ja puista. Tässä sarjassa hän avaa Malmin mysteerejä, johdattaa kiinnostavien hautojen partaalle ja selvittää Suomen suurimmalla hautausmaalla lepäävien elämänkohtaloita.

Teksti ja lukija: Kai Sadinmaa, Äänitys ja leikkaus: Maija Saari, Tuotanto: Tuure Hurme/Kirkko ja kaupunki -media ja Anna Patronen/Malmin seurakunta 2020. Perustuu Kai Sadinmaan teokseen Kuolleiden kirja (Into 2019).

Oct 28, 2020

Tiesitkö, että hautakivilläkin on oma hautausmaansa? Mitä keksi Emil Henriksson, jonka hauta on kadonnut? Mitä ennusti Malmille haudattu selvänäkijä Aino Kassinen? Millainen on puunjuurien salattu kieli?

Pappi ja kirjailija Kai Sadinmaa käveli Malmin hautausmaan halki ja oppi kaiken elämästä, hautaamisesta,...


Oct 22, 2020

Mikä yhteys on Malmilla ja Roomalla? Miksi elokuvaohjaaja Mikko Niskanen unohti lapsensa? Entä mitä halkaistu mies tekee hänen haudallaan? Olemmeko kaikki Jumalan suuressa keinussa?

Pappi ja kirjailija Kai Sadinmaa käveli Malmin hautausmaan halki ja oppi kaiken elämästä, hautaamisesta, rakkaudenkaipuusta...


Oct 19, 2020

Miten suomalaisen Arndt Pekurisen tarina muistuttaa Jeesus Nasaretilaisen tarinaa? Mitä tämä unohdettu aseistakieltäytyjä ja pasifisti teki ja miksi hänet teloitettiin? Mitä lukee hänen hautakivessään Malmilla?

Pappi ja kirjailija Kai Sadinmaa käveli Malmin hautausmaan halki ja oppi kaiken elämästä,...


Oct 19, 2020

Miten Tapio Rautavaaran maailma murtui? Mitä merkintöjä on hänen hautakivessään? Millaista on hautausmaan puiden rakkauselämä mullan alla?

Pappi ja kirjailija Kai Sadinmaa käveli Malmin hautausmaan halki ja oppi kaiken elämästä, hautaamisesta, rakkaudenkaipuusta ja puista. Tässä sarjassa hän avaa Malmin...


Oct 19, 2020

Mitä kampa tekee Matti Pellonpään haudalla? Mikä on Malmin hautausmaan ”köyhien lasten kortteli”, joka vajoaa hiljalleen maahan? Kuinka monta miljardia ihmistä kuuluu suureen enemmistöön eli kuolleisiin?

Pappi ja kirjailija Kai Sadinmaa käveli Malmin hautausmaan halki ja oppi kaiken elämästä,...